Herstellingen die zo geklaard zijn

PVO-MO: herstelling van uw verwarmingsketel in Antwerpen en omgeving.

Een verwarming die het opeens laat afweten is zeer vervelend. Zeker wanneer zoiets gebeurt tijdens de winter. Maar PVO-MO helpt u uit de nood. Reken dus op ons voor een herstelling aan uw verwarmingsketel in Lier of omgeving.

Door onze ruime ervaring zijn wij de onbetwiste experts op het gebied van ketels van verschillende merken. Dit is een greep uit de merken waar we al vaak mee hebben gewerkt: ACV, Viessman, Chaffoteaux, Junkers, Buderus en Remeha.

Een herstelling aan uw ketel of brander kan inhouden dat er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Door de goede connecties van PVO-MO zal u snel geholpen worden. Binnen twee dagen hebben wij de wisselstukken voor u en worden die professioneel door ons geplaatst.

Een beroep doen op PVO-MO betekent ook dat u op de meest economische wijze wordt geholpen.

U mag erop rekenen dat er geen onnodige onderdelen worden vervangen. Op deze manier kunnen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden.

Wij hebben ook een wachtdienst op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Zo kunnen we u ook buiten de normale werkdagen bijstaan in geval van onverwachte schade.

Een herstelling aan uw verwarmingsketel in Antwerpen of omgeving is een klus voor PVO-MO. Voor een afspraak kan u ons bereiken via het contactformulier op deze website.

Oissati Mohamed - Groeningerstraat 42 - 2150 Borsbeek (Antw.) - 03 480 17 58 - BTW nr: BE 0599.844.436

This page was built with Mobirise