Installaties en herstellingen

Sanitair plaatsen in Antwerpen en omgeving door PVO-MO.

PVO-MO is er niet enkel voor uw gas- en mazoutketels. Wij nemen ook met plezier uw sanitair onder handen. Sanitair plaatsen in Antwerpen behoort dus ook tot ons takenpakket. Vertrouw op ons voor een geweldige service.

PVO-MO richt zich bij het sanitaire gedeelte vooral op herstellingen. Dit kan gaan van lekkende badkranen tot een lek in de leidingen. Wij knappen al deze problemen op een professionele manier op.

Ook voor het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties kunt u bij ons terecht. Neem dus contact met ons op als u van plan bent om een nieuw bad of een moderne douche te plaatsen. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Als u ons inschakelt voor een klus waarbij achteraf blijkt dat we niet de juiste expertise hebben, helpt PVO-MO u toch nog verder. Wij brengen u in contact professionelen die ongetwijfeld uw probleem kunnen oplossen of uw sanitaire installatie in orde kunnen brengen.

Vertrouw op PVO-MO om uw sanitair te plaatsen in Antwerpen of omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden ook met plezier alle vragen die u over onze diensten heeft.

Oissati Mohamed - Groeningerstraat 42 - 2150 Borsbeek (Antw.) - 03 480 17 58 - BTW nr: BE 0599.844.436

Page was designed with Mobirise