Een verwarmingsinstallatie plaatsen is voor ons een koud kunstje

Een gas- of mazoutketel plaatsen in Antwerpen is een klus voor PVO-MO.

Een doordachte keuze voor de verwarming in uw huis is absoluut noodzakelijk. PVO-MO legt u graag de voordelen van gas en mazout uit. Wij installeren ook vakkundig verwarmingsinstallaties. Een gasketel of een mazoutketel plaatsen in Antwerpen of omgeving is voor ons geen enkel probleem. Voor gasketels zijn wij gespecialiseerd in de merken Viessmann en Vaillant, voor mazout plaatsen wij elk type installatie.

Wij voeren zowel de installatie van branders als ketels uit. Omdat wij het certificaat van erkende technicus hebben, mag u er zeker van zijn dat deze installatie volledig vlekkeloos verloopt zodat u binnen de kortste keren van de zeer behaaglijke warmte van uw gas- of mazoutketel kan genieten.

Als u een betrouwbare expert zoekt voor het plaatsen van een nieuwe ketel, is PVO-MO de geschikte kandidaat. Wij zorgen er niet enkel voor dat de ketel en brander perfect geplaatst wordt, maar ook dat u beschikt over alle nodige documenten. Zo bent u steeds in orde met de nieuwe regelgeving.

Als u dus een gasketel of mazoutketel wilt plaatsen in Antwerpen of omgeving, komt u naar PVO-MO. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website om de plaatsing van uw nieuwe verwarmingsinstallatie te bespreken.

Oissati Mohamed - Groeningerstraat 42 - 2150 Borsbeek (Antw.) - 03 480 17 58 - BTW nr: BE 0599.844.436

Created with Mobirise - More info